Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΕΤΕΡΟΤΗΤΑ


Παρουσίαση των τριών πρώτων βιβλίων ενός νέου εκδοτικού εγχειρήματος, των «μικρών εκδόσεων». 

Η παρουσίαση θα γίνει στο πολύ φιλόξενο για τα γράμματα βιβλιοπωλείο «σπόρος» στην Κηφισιά, Δροσίνη 7, στις 7 μ.μ. την Τετάρτη 10 Φλεβάρη 2016 από την Έλενα Αρσενίδου, τη Βιβή Γεωργαντοπούλου, τη Διώνη Δημητριάδου και το Χάρη Μελιτά.

Οι «μικρές εκδόσεις»: Είμαστε ένας νέος εκδοτικός οίκος, που έχει σκοπό να εκδίδει βιβλία, έντυπα και ηλεκτρονικά, βιβλία ποίησης, λογοτεχνίας, θεάτρου, αναλυτικού λόγου, εικαστικών, βιβλία μουσικής. Θα εκδώσουμε και μουσική σε ήχους, σε δισκάκια, ως αρχεία διαθέσιμα από το διαδίκτυο... Έχουμε αγάπη πολλή για τον λόγο, για τα εικαστικά, για τη μουσική. Έχουμε αγάπη για τον πολιτισμό και πιστεύουμε ότι ο πολιτισμός έχει νόημα πάντοτε, έχει πολύ μεγάλο νόημα και σήμερα. Αγαπάμε τις τέχνες όχι ως απλό στολίδι, γαρνιτούρα, διασκέδαση της ζωής μας, αλλά ως τρόπο έκφρασης, ερμηνείας της, ως ένα από τα κεντρικά στοιχεία της. 
Είμαστε μία ανοιχτή ομάδα, επιθυμούμε να επικοινωνούμε με όλους, δημιουργούς, αναγνώστες, ακροατές. Να είμαστε ενεργοί, να υποδεχόμαστε, αλλά και να καλούμε τα έργα. Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου