Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ NEW STAR-ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ-ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΄15-΄16

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ "ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema"
ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:30

Αλκυονίδες ημέρες, 365 μέρες το χρόνο!

Αγαπητοί φίλοι,
Η NEW STAR σας προσκαλεί την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 12:30 στη Συνέντευξη Τύπου που διοργανώνεται στον κινηματογράφο « ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema», ακριβώς ένα χρόνο μετά την επαναλειτουργία και αναβίωση των δύο ιστορικών αιθουσών της Αθήνας,  ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ και ΣΤΟΥΝΤΙΟ για να σας παρουσιάσει το νέο, ανανεωμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου ’15-‘16που πλέον εκτός από τις επιλεγμένες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, τις παρουσιάσεις δημιουργών και τα φεστιβάλ, θα φιλοξενεί στους δύο χώρους τέχνης του ιστορικού κέντρου της Αθήνας:
Πρωτοπόρες θεατρικές παραστάσεις,
 Συναυλίες,
Λογοτεχνικές βραδιές,
Αναλογία και ειδικά αφιερώματα
Εικαστικές εκθέσεις,
Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και νέους.

Στη συνέντευξη τύπου θα παρευρίσκονται σκηνοθέτες, μουσικοί, παραγωγοί, συγγραφείς και ηθοποιοί οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους με την οποία θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμά μας.
Μπαίνοντας στον 2ο χρόνο λειτουργίας μας,  είμαστε ακόμα πιο ώριμοι και αποφασισμένοι να υπηρετήσουμε την τέχνη και τον πολιτισμό σε όλες τους τις εκφάνσεις.
Η ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ και το ΣΤΟΥΝΤΙΟ μπορούν να ξαναζωντανέψουν τα όνειρα, να καταθέσουν μια νέα πολιτιστική πρόταση σε ένα έρημο και άνυδρο κέντρο της Αθήνας. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η Τέχνη καλείται να σκορπίσει τα σκοτάδια που κρύβουν τον καθαρό ουρανό που όλοι αναζητούμε. Και εμείς καλούμαστε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά της.

"Με πρόγραμμα από το πρωί μέχρι το βράδυ, 365 μέρες το χρόνο, με πολλαπλές κινηματογραφικές προβολές ανά εβδομάδα, με πρωτοπόρες θεατρικές παραστάσεις, με συναυλίες και επιλεγμένες βιβλιοπαρουσιάσεις, με θεματικά αφιερώματα σε σπουδαίους δημιουργούς και κινηματογραφικές προτάσεις και από άλλους πολιτισμούς, με εντελώς διαφορετικές αφετηρίες συστατικά από τα συνηθισμένα blockbusters και με εκδηλώσεις εναλλακτικές, που θα καλύπτουν όλο το φάσμα των Τεχνών..."

Μείνετε ενημερωμένοι για τις ταινίες μας και τις δράσεις μας
ακολουθώντας τις σελίδες μας στο facebook 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε,επικοινωνήστε μαζί μας. 
Με εκτίμηση, 
Γραφείο Τύπου NEW STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου